Locatie

Vier verdiepingen, met gevels van stoere baksteen, bijzondere ramen en ornamenten in een stijl die doet denken aan de jaren ’30 – de Weverij is bepaald geen saaie blokkendoos. Het pand oogt chic en stijlvol. En wat de buitenkant belooft maakt de binnenkant ook waar: een luxe Siematic keuken, een fraai afgewerkte badkamer, lichte en ruime kamers. De kers op de taart is jouw loggia, waar jij bij de eerste zonnestralen al buiten zit wanneer de rest van de wereld z’n winterjas nog aan heeft. In de Weverij vind je 24 appartementen, in maar liefst 9 verschillende types. De verschillen zitten ‘m niet alleen in de grootte, maar komen ook tegemoet aan individuele woonwensen. Een open keuken of liever halfopen? Een grote slaapkamer met een studeerkamer, of twee gelijkwaardige slaapkamers? In de Weverij vind jij jouw ideale appartement.

De voordelen van huren

Als huurder weet je altijd waar je aan toe bent. Geen onverwachte lasten, geen financiële risico’s, geen waardevermindering. Groot onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar. Want dat wordt voor je geregeld. En dat is wel zo prettig. Zo kun je meer tijd besteden aan datgene wat voor jou belangrijk is.

Bekijk alle foto’s van de Weverij
 

Ligging

In het historische hart van Waalre vind je de Markt. Hier was vroeger de linnenweverij gevestigd, met daarachter de bleekvelden. Op deze unieke plek is in fases een exclusief woonwijkje ontstaan, met passende, stijlvolle architectuur. Zelfs de straatnaam, de Weefstoel, verwijst naar het rijke verleden. Het wijkje ligt niet alleen perfect centraal ten opzichte van alle faciliteiten in Waalre, je woont hier ook op een steenworp afstand van Eindhoven, of je nu met de bus, auto of fiets gaat. Maar kijk op Google Maps even naar de omgeving en je ziet bossen en weilanden. Dorp én stad – wat wil je nog meer?